Vertoont uw kat gedrag dat u bijzonder vindt? Wilt u uitleg over het gedrag van uw kat? Weet u niet of het gedrag normaal, vreemd of misschien zelfs schadelijk is? Met een videobeoordeling kunt u het gedrag van uw kat door mij laten beoordelen.

Deskundige beoordeling

Onze telefoon of tablet staan er vol mee; video’s van onze kat. Met slapende katten, spelende katten, en soms met gedrag waarvan u zich afvraagt waarom uw kat dit laat zien en wat het betekent. Delen via sociale media levert u inzichten op, maar leidt soms ook tot verwarring vanwege verschillende en ongenuanceerde meningen. Als u graag een deskundige mening wilt over het gedrag van uw kat op de video, dan kunt u gebruik maken van een videobeoordeling. Hieronder leest u een aantal mogelijkheden:

  • Uw kat toont apart gedrag op de kattenbak, u wilt graag weten of dit normaal is of niet.
  • Uw kat bijt u in uw handen tijdens het aaien, u wilt graag weten wat dit betekent.
  • Uw katten spelen soms wel erg ruw, u wilt graag weten of hier nog sprake is van spel of niet.

Werkwijze & kosten

De videobeoordeling omvat het volgende:

  • Observatie van een video van maximaal 10 minuten.
  • Bespreking via e-mail of telefoon (afhankelijk van uw voorkeur).
  • Direct inzicht in het gedrag van uw kat.

De kosten van een videobeoordeling bedragen €45,00 incl. btw.

Voorbeeld videobeoordeling

De eigenaar van kitten Luna en volwassen kat Mila geniet van de interacties tussen beiden, maar vraagt zich af in hoeverre er sprake is van echt spelgedrag.

VIDEO??

Deze eigenaar heeft gekozen voor een telefonische toelichting. In de beoordeling komt aan de orde wat beide katten laten zien aan lichaamstaal en wat de betekenis hiervan is. Nieuwsgierig? Luister naar de toelichting (alleen via PC te beluisteren)

Probleemgedrag?

Als uw kat probleemgedrag vertoont en u wilt daar graag een oplossing voor, dan kunt u het beste een afspraak maken voor een gedragsconsult.

Ik wil een afspraak of vrijblijvend overleg
Hulp en adviesmogelijkheden