De specialist in dierengedrag

Kwaliteit van mijn diensten, aandacht voor de katteneigenaar en vooral het terugbrengen van het plezier in de relatie tussen de eigenaar en haar kat staan bij mij hoog in het vaandel. Om dit te kunnen waarborgen ben ik aangesloten bij Tinley gedragstherapie voor dieren. Daarnaast volg ik jaarlijks bijscholing om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en mijn kennis en vaardigheden bij te houden.

Kattengedragstherapeut is geen beschermd beroep. Dit betekent dat iedereen zich zo mag noemen. Als u kiest voor een kattengedragstherapeut die aangesloten is bij Tinley dan kiest u voor kwalitatief hoogstaande zorg van een professioneel werkende therapeut. Het netwerk van Tinley gedragstherapeuten is over heel Nederland verspreid, er is dus altijd een Tinley gedragstherapeut voor katten in uw buurt te vinden. Voor meer informatie over Tinley gedragstherapie voor katten verwijs ik u graag naar hun website.

SPPD

Ik heb mij ook aangesloten bij de stichting Platform voor Professionele Diergedragsdeskundigen (SPPD). Om hierbij aangesloten te kunnen zijn dien ik aan een aantal voorwaarden te voldoen. Deze worden jaarlijks gecontroleerd.

U kunt meer informatie over de Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen lezen op hun website.

Dierenartsen

Om het werk als gedragstherapeut goed te kunnen doen is het soms nodig om met de dierenarts waar de kat in behandeling is te overleggen. Met hen bespreek ik de diagnose en eventuele medische oorzaken van een gedragsprobleem, zodat we tot een goede, gezamenlijke, behandeling kunnen komen. Uw dierenarts ontvangt ook een rapportage van het gedragsconsult na afloop hiervan.

Ik werk, onder andere, samen met het Dierenziekenhuis Breda, het Dierenziekenhuis Drechtstreek, inclusief het Verwijscentrum en Dierenartspraktijk de Zuidwesthoek in Bergen op Zoom.