Over mij

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text] Ik ben opgegroeid met verschillende soorten dieren. Op jonge leeftijd waren er al vogels, vissen, een Amerikaanse eekhoorn, een cavia en een hamster bij ons in het bovenhuis. Op een gegeven moment kwam Josefien een poes van 8 weken in huis. Twee jaar later kwam daar een straatkatje bij met de naam Mette. Josefien was de ideale kat voor een kind van 7; ze was lief, liet met zich sjouwen, sliep altijd bij mij en was een enorme kroelkat. Na haar overlijden heeft het een half jaar geduurd voordat er weer een kat in huis kwam. Swiebel kwam uit het asiel en een jaartje later kwam Sjefke als kitten er bij. Thuis hebben we op dit moment drie katten: Baltazar (14), Mina (12) en de jongste telg Toffel (3).

Die jaren met verschillende katten heeft mij geleerd dat iedere kat uniek is, daarom is gedragstherapie ook maatwerk. Voor elke situatie kijk ik wat de beste oplossing is voor zowel kat(ten) als de eigenaar. Ik coach de eigenaar die worstelt met het ongewenste gedrag van zijn kat. En kijk hoe dit te veranderen zodat kat en eigenaar weer met plezier met elkaar kunnen leven.

Tijdens een consult observeer ik het gedrag van de kat bij de mensen thuis, stel vragen en vertel over kattengedrag in zijn algemeenheid en ga ik specifiek in op het ongewenste gedrag. Die persoonlijke aanpak werkt vaak goed en vind ik zelf belangrijk.

Ik ben aangesloten bij Tinley gedragstherapie voor dieren. Dit is een netwerk van gediplomeerde gedragstherapeuten die regelmatig contact met elkaar hebben en informatie met elkaar delen over verschillende onderwerpen die met het gedrag van katten te maken hebben. Hierdoor blijft de kwaliteit van de therapie hoog.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[vc_separator type=”normal” position=”left” color=”#669900″ border_style=”solid” width=”” thickness=”10px” up=”” down=””]

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met me op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ga naar de bovenkant